Tlf. 72 112 118
BEMÆRK! Hvis du ikke kan booke en ledig tid, der passer dig…
… så fortvivl ikke. Af hensyn til vores daglige planlægning, er det kun udvalgte tider, der er åbne for online booking. Så ring endelig til klinikken på tlf. 72 112 118, så finder vi en ledig tid, der passer dig. Du kan booke tid online til vaccination, negleklip, ormekur og gratis tandtjek. Er din hund syg, skal den opereres eller har du brug for at booke tid til andre ydelser, skal du ringe til klinikken på tlf. 72 112 118.

BOOK TID HER
 • GODBIDDER OG SNACKS

Det naturlige valg til din hund

Vi forhandler kun snacks, som vi vil give vores egne hunde og katte. Derfor finder du hos Støvring Dyreklinik kun snacks og godbidder til din hund eller kat, som er 100% naturlige, fedtfattige og uden unødvendige tilsætningsstoffer. En meget stor del af vores godbidder er korn- og kartoffelfrie, og flere er meget velegnet til hunde med fx allergi eller overvægt. Alle snacks og godbidder er fremstillet af kvalitetsråvarer og utrolig velsmagende, så selv den mest kræsne hund vil elske dem.

Der er snacks for enhver smag fra RigtigHundemad

Vil du købe lidt forskelligt guf til din hund, så prøv vores Snackbar. Den er fyldt med lækre, naturlige og velsmagende godbidder og tyggeben. Alle vores natursnacks er nøje udvalgte, så de er 100% kornfrie og uden farvestoffer eller konserveringsmidler - fordi det mener vi, er det sundeste for din hund.
Snackbaren har et stort udvalg af natursnacks fra RigtigHundemad, der er af allerhøjeste kvalitet, og de er vores absolut favorit. De er tørret uden nogen former for kemi og produceret fra europæiske dyr - ABSOLUT ingen varer fra Østen!

Din hund kan gumle løs på oksehuder i flere størrelser, oksestruber, rådyrkød, hestesticks, hønsefødder, kaninører, kalvesener og meget meget andet. Mange af vores snacks er seje og hårde og kan tilfredsstille selv den mest tyggeglade hund.

Prøv også et hjortegevir - et 100% rent, bæredygtigt og ægte produkt af naturen. Ingen tilsætningsstoffer, uimodståelige, sunde og rige på mineraler, for at holde din hunds tænder rene, sunde og stærke.
Lidt viden om naturlige hjortegevir: de indsamles i de europæiske skove én gang årligt, når rådyr og dådyr taber deres gevir. Det er derfor en fuldstændig naturlig snack til din hund, og gevir er blødere end knogler og derfor meget velegnet som tyggestænger. Der er til mange gode timers fornøjelse i bare ét enkelt gevir.
TIP - Hvis hunden mister interessen for sit gevir, så frisk det op ved at lægge det i vand i nogle timer.

Træt af kedelige tørre hundekiks?

Vej Selv Baren er fyldt til randen med godbidder fra RigtigHundemad. Vi har kasseret den traditionelle kedelige hundekiks og erstattet den med tørret kød i både små og store bidder. De er lette, fedter ikke og er perfekte som træningsgodbidder. Så fyld en bøtte med oksekød i tern, kylling m. urter eller chiafrø, mini kalkun i tern, oksebidder og mange andre varianter.

 • VEJ SELV BAR
  Pris 30,- kr. pr. 100g.
 • HJORTEGEVIR
  Pris fra 59,- kr.
 • SNACKBAR
  Stort udvalg af natursnacks fra RigtigHundemad.

Flere lækkerier til din hund og kat

 • Ficcaro snacks - hvis du er på udkig efter en rigtig lækkerbidsken, så er de ovntørrede snacks fra Ficcaro perfekte. De er lavet af 100% rent kød, uden glycerin, tilsætningsstoffer og kemi og produceret i EU - ingen varer fra Kina. Fås som bløde stænger eller små lækre bidder. Fås i poser med 100 g.
 • Naturea snacks - de små semi-moist guffer fra Naturea er lavet af 88% frisk fisk og kød. Derudover indeholder de tang og grøntsager, og du kan købe dem i 6 forskellige smagsvarianter. Perfekte at putte i lomme til gåturen eller som træningsgodbidder. Fås i pakker med 100 g.
 • Lakse Kronch godbidder - fisk er utrolig sundt, og mange hunde er fuldstændig pjattet med guffer lavet af fisk. I butikken kan du derfor forkæle din hund med de velkendte Lakse Kronch godbidder fra Henne Pet Food. De er fremstillet af frisk laks, kornfrie og spækket med sunde omega-3-fedtsyrer. Laksen er skånsomt tørret, så alle laksens gode egenskaber er bevaret. Fås i poser med 600 g.
 • Orijen frysetørrede godbidder - virkelig 1. klasses godbid er frysetørrede godbidder fra Orijen. De fremstilles af 100% frisk kød, fjerkræ eller fisk (og intet andet!), der nænsomt frysetørres for at bevare deres naturlige smag, som din hund vil elske. Under processen fjernes kun vand, hvilket gør godbidderne helt lette og meget delikatte. TIP - er din hund kræsen, så knus og smuldr et par Orijen frysetørrede treats udover din hunds foder for at give det ekstra duft og smag. Fås i poser med 42,5 g og 92 g.

Vi får hele tiden nye godbidder, tyggeben og snacks i butikken, så der altid er noget nyt og lækkert til at forkæle din hund eller kat. Så kig forbi butikken og giv dit kæledyr en nærende belønning med en unik smag.

 • PERRITO SNACKS
  Pris 39,- kr. for 1 pose og 100 kr. for 3 poser.
 • NATUREA SNACKS
  Pris 29,- kr. for 1 pakke og 100,- kr. for 4 pakker.
 • LAKSE KRONCH GODBIDDER
  Pris 49,- kr.
 • ORIJEN FRYSETØRREDE GODBIDDER
  Pris 59,- kr. for 42,5 g og 99,- kr. for 92 g.
 • SMÅ DELIKATE POSER
  Vi pakker efter dine ønsker.
 • VEJ SELV BAR
  Pris 30,- kr. pr. 100 g. Vælg mellem lille, mellem og stor.
læs cookie politik