Tlf. 72 112 118
BEMÆRK! Hvis du ikke kan booke en ledig tid, der passer dig…
… så fortvivl ikke. Af hensyn til vores daglige planlægning, er det kun udvalgte tider, der er åbne for online booking. Så ring endelig til klinikken på tlf. 72 112 118, så finder vi en ledig tid, der passer dig. Du kan booke tid online til vaccination, negleklip, ormekur og gratis tandtjek. Er din hund syg, skal den opereres eller har du brug for at booke tid til andre ydelser, skal du ringe til klinikken på tlf. 72 112 118.

BOOK TID HER
  • GODBIDDER OG SNACKS

Det naturlige valg til din hund

Vi forhandler kun snacks, som vi vil give vores egne hunde og katte. Derfor finder du hos Støvring Dyreklinik kun snacks og godbidder til din hund eller kat, som er 100% naturlige, fedtfattige og uden unødvendige tilsætningsstoffer. En meget stor del af vores godbidder er korn- og kartoffelfrie, og flere er meget velegnet til hunde med fx allergi eller overvægt. Alle snacks og godbidder er fremstillet af kvalitetsråvarer og utrolig velsmagende, så selv den mest kræsne hund vil elske dem.

Der er snacks for enhver smag

Vil du købe lidt forskelligt guf til din hund, så prøv vores Snackbar. Den er fyldt med lækre, naturlige og velsmagende godbidder og tyggeben. Mange af vores natursnacks er nøje udvalgte, så de er 100% kornfrie og uden farvestoffer eller konserveringsmidler - fordi det mener vi, er det sundeste for din hund.
Snackbaren har et stort udvalg af natursnacks, der er af allerhøjeste kvalitet, og de er vores absolut favorit. De er tørret uden nogen former for kemi.

Din hund kan gumle løs på oksehuder i flere størrelser, oksestruber, rådyrkød, hestesticks, hønsefødder, kaninører, kalvesener og meget meget andet. Mange af vores snacks er seje og hårde og kan tilfredsstille selv den mest tyggeglade hund.

Prøv også et hjortegevir - et 100% rent, bæredygtigt og ægte produkt af naturen. Ingen tilsætningsstoffer, uimodståelige, sunde og rige på mineraler, for at holde din hunds tænder rene, sunde og stærke.
Lidt viden om naturligt hjortegevir: de indsamles i de europæiske skove én gang årligt, når rådyr og dådyr taber deres gevir. Det er derfor en fuldstændig naturlig snack til din hund, og gevir er blødere end knogler og derfor meget velegnet som tyggestænger. Der er til mange gode timers fornøjelse i bare ét enkelt gevir.
TIP - Hvis hunden mister interessen for sit gevir, så frisk det op ved at lægge det i vand i nogle timer.

Træt af kedelige tørre hundekiks?

Vej Selv Baren er fyldt til randen med små og store godbidder. Vi har kasseret den traditionelle kedelige hundekiks og erstattet den med tørret kød i både små og store bidder. De er lette, fedter ikke og er perfekte som træningsgodbidder. Så fyld en bøtte med oksekød i tern, kylling m. urter eller chiafrø, mini kalkun i tern, oksebidder og mange andre varianter.

Vi får hele tiden nye godbidder, tyggeben og snacks i butikken, så der altid er noget nyt og lækkert til at forkæle din hund eller kat. Så kig forbi butikken og giv dit kæledyr en nærende belønning med en unik smag.

læs cookie politik