Tlf. 72 112 118
BEMÆRK! Hvis du ikke kan booke en ledig tid, der passer dig…
… så fortvivl ikke. Af hensyn til vores daglige planlægning, er det kun udvalgte tider, der er åbne for online booking. Så ring endelig til klinikken på tlf. 72 112 118, så finder vi en ledig tid, der passer dig. Du kan booke tid online til vaccination, negleklip, ormekur og gratis tandtjek. Er din hund syg, skal den opereres eller har du brug for at booke tid til andre ydelser, skal du ringe til klinikken på tlf. 72 112 118.

BOOK TID HER
 • PLEJEMIDLER, SHAMPOO OG KOSTTILSKUD

Plejemidler og kosttilskud

Hos os finder du en bred vifte af forskellige plejeprodukter. Hvad enten det gælder kosttilskud eller en god shampoo, så har vi det helt rigtige produkt til dit kæledyr. Vi forhandler bl.a. de lækre økologiske shampooer fra B&B og har flere gode fif i ærmet, hvis du har brug for et godt råd om pleje af din hund eller kats pels.

Vi forhandler mange forskellige kosttilskud, så lige meget hvad dit kæledyr har brug for, står det på vores hylder. Det drejer sig om alt fra stress- og angstdæmpende midler, mave-tarm produkter mod diarre og effektive produkter til at smøre gigtplagede led.

Kosttilskud

 • Ledproblemer - når hunde og katte bliver ældre, ser vi meget ofte, at de bliver mere stive i deres led og bevægelse, og det skyldes tit gigt, men et godt kosttilskud kan ofte være med til at gøre dit kæledyr bedre gående. Vi sælger Canosan tabletter og pellets og ArthroFlex, der begge bl.a. indeholder grønlæbet musling til sundere led.
 • Hudproblemer - hudpatienter har gavn af ekstra tilskud af sunde fedtsyrer, og vi forhandler Omega 3-6 olie og lakseolie til sundere hud og pels.
 • Mave-/tarmproblemer - hvis dit kæledyr har fået diarre, har det brug at få genoprettet balancen i tarmen. Her anbefaler vi Diapaste og Diapro kapsler eller Pro-Kolin, som alle indeholder mælkesyrebakterier, fibre og mineralsk ler til genoprettelse af tarmfloraen. Til de kroniske problemer med sart mave og diarre anbefaler vi ofte Pro-Fibre og Synbiotic kapsler, der virkelig støtter dit kæledyrs mikroflora i tarmen, så vi så vidt muligt kan undgå at bruge medicin, som forstyrrer og ødelægger den skrøbelige balance i den sarte tarm.
 • Modermælkserstatning - nyfødte hvalpe og killinger har nogle brug for ekstra næring og støtte, og vi hjælper gerne med vejledning om opflaskning og pleje. Vi sælger selvfølgelig også sutteflasker til hvalpe og killinger.
 • Stressproblemer - vi oplever flere hunde og katte, som har problemer med stress eller angst, især overfor fyrværkeri på nytårsaften. Du kan helt naturligt og uden medicin hjælpe dit kæledyr til mindre stress ved at give kosttilskud som Kalm og APTUS Relax. Derudover forhandler vi også ADAPTIL halsbånd og spray og FELIWAY spray og diffusor til stikkontakten, der også er produkter, som er velegnet ved problemer med stress eller angst. Tag en snak med vores dygtige veterinærsygeplejersker, der kan vejlede om hunde- og katteadfærd.
 • Desuden har vi kosttilkud til mange andre lidelser fx lever, nyrer, urinveje, vitaminmangel og meget andet.
 • MAVE-/TARMPROBLEMER
  Pro-Kolin pasta, Pro-Fibre, Synbiotic kapsler.
 • MAVE-/TARMPROBLEMER
  Diapaste pasta og Diapro kapsler.
 • LEDPROBLEMER
  Canosan tabletter og pellets

Shampoo, potevoks, ørerens, øjenrens og meget andet

 • Når det er store badedag, så får din hund det bedste af det bedste fra B&B. Det er en eksklusiv serie af økologisk shampoo og balsam i flere velduftende varianter bl.a. med lavendel, citronmelisse eller aloe vera. Den er udviklet af professionelle hundefrisører, og vi er vilde med deres produkter. Vi har selvfølgelig også deres lækre potevoks til tørre vinterpoter.
 • Når der er behov for en medicinsk shampoo, vælger vi oftest DOUXO medicinsk shampooserie fra Ceva, som har dokumenteret effekt overfor hudbetændelser, kløe og allergier.
 • De bedste tandbørster til hunde og katte er de særlig bløde tandbørster fra Curaprox, som behagelige og beskytter dyrets tandkød, fingertandbørster i mikrofiber og tandpasta med kyllingesmag til hund og kat.
 • Derudover forhandler vi ørerens fra ScanVet, øjenrens, kattemalt, forhudsrens, flåttænger, sårspray og -rens og meget mere.

Loppe- og flåtmidler

Vi forhandler flere forskellige slags midler mod lopper og skovflåter; både som tabletter, spot-on pipetter eller halsbånd. Nogle er receptpligtige, imens andre kan købes i håndkøb. Kig forbi klinikken eller ring til os på tlf. 72 112 118, så finder vi det produkt, som passer til dit kæledyr.

 • B&B
  Økologiske shampooer og plejemidler
 • CURAPOX BLØDE TANDBØRSTER
  Pris 40,- kr.
 • ØREPROBLEMER
  Effektive ørerensemidler fra DECHRA
læs cookie politik